Praktische zaken

GPS ADRES:

Watersport vereniging noord beveland
Jachthavenweg 3
4486 CZ COLIJNSPLAAT
Ligplaats M37 (dit is de laatste steiger 2e box)

 

Indien het jachthaven terrein gesloten is wegens een of andere festiviteit, rij dan beneden de dijk richting westen, en sla de KUUBJESWEG in om zo achteraan de haven uit te komen. Je ziet de MICROBE als 2 e schip aan de laatste steiger liggen.

Van 15 april tot 15 oktober ligt de Microbe in Colijnsplaat. (aan de voet van de Zeelandbrug, rechtover Zierikzee en vlakbij Goes en het Veerse meer) 70 km van Rotterdam, 80 km van Antwerpen. Dit is temidden van de Zeeuwse Delta. Dit vaarwater is een natuurreservaat op zich, waar je in (bijna) alle weersomstandigheden kan varen en genieten.

Na 15 oktober trekken we in naar Oostende, een stad aan zee die in onze donkere wintermaanden nog alles te bieden heeft.
Alle uitzonderingen zijn natuurlijk regel, voor zover dit in het vaarschema kan ingelast worden. (Je kan een zeilboot niet op een uurtje van Zeeland naar de Belgische kust brengen)

 


 

Vertrekhaven
lente, zomer, herfst : Colijnsplaat
winter : Oostende

Inchecken
Voor ééndag-tochten vanaf 09.00 uur

Voor meerdaagse tochten
's avonds tevoren 20.00 uur
(onder voorbehoud van andere uitdrukkelijke afspraken

Vaarplan
Op het water kan door diverse omstandigheden elke planning in duigen vallen. Alle geplande tochten worden voor het verlaten van de haven besproken en door de schipper al of niet goedgekeurd. De schipper neemt hierin zijn verantwoordelijkheid op voor schip en bemanning en tegen zijn beslissing is geen verhaal mogelijk.

Overnachten
Er zijn 3 aparte hutten voor 2 personen (3 kinderen kunnen ook in 1 bed)
Mits boeking van het hotel pack zijn hier een donsdeken en onderlaken voorzien.
Zonder boeking van het hotelpack voorzie je zelf in slaapzak en kussensloop of een onderlaken en hoeslaken.
Desgewenst kan in de woonruimte ook de tafel naar beneden zakken alwaar 2 extra slaapplaatsen ontstaan. Voor deze slaapplaatsen moet je zeker jezelf voorzien van een slaapzak en kussensloop

Boord toilet
Er zijn 2 toiletten aan boord. Een ervan is uitgerust met een vuilwatertank. In Nederland is het principieel niet toegelaten om in de haven het buitenboord toilet te gebruiken. Wel dat met de vuilwatertank, maar de omvang hiervan is beperkt, en we vragen daarom om in de haven de faciliteiten van de haven zelf te gebruiken. Eens buitengaats speelt het geen rol. Wel zullen u zodra u aan boord komt uitgebreid toelichten omtrent het gebruik van een scheepstoilet.

Drank en eten
Afhankelijk van uw boeking kan u wel of niet van al onze voorzieningen aan boord gebruik maken. Raadpleeg hieromtrent uw specifieke afspraken in de boeking.

 


>> Download hier Sailndine Boeking Forward (PDF - 181 KB)
neem deze best mee als je geboekt hebt, deze bevat alle praktische zaken.