Onze toppers

1 - Scheep de avond tevoren in
en relax eens op een zeiljacht weg, met het ruisen van de wind ver weg van het gebulder van de auto strade en de drukke stad.

Tegen een klein meerprijsje (zie prijslijst) kan je de avond tevoren al aan boord komen, desgewenst nog een klein hapje of een gezonde strand wandeling. Het grote voordeel is dat je de dag daarop totaal relaxed volgens uw normaal ritme ontwaakt, er wordt je een matrozen of kapiteins ontbijt voorgeschoteld en een dik uur later zitten we al op t water. Weg met dat vroeger opstaan, weg met die stress op de weg! Één dagje zeilen wordt als het ware een heel weekend.

Deze boot beschikt over 2 kooien vooraan waar telkens 3 man in kan slapen, en 2 kooien achteraan, waarvan 1 “de captains room” is en de andere nog eens voor 2 personen plaats biedt. Dus in alle luxe kan je met 8 gasten overnachten (plus 2 bemanning) . Als de nood echt hoog is kan de tafel in de leefruimte ook nog omgetoverd worden in 2 slaapplaatsen.

 


 

2 - Colijn Antwerpen en terug

A: bare boat met schipper
Op vrijdag avond stapt u op, we verterekken nog richting Wemeldinge.
Afhankelijk van het getij komen we in de vroege namiddag in Antwerpen aan, je kiest zelf voor de groene long van Antwerpen, jachthaven Linkeroever of voor het bruisende Willemdok temidden van de stad.
U huurt de boot met schipper, zorgt zelf voor drank en eet arrangementen al is het aan boord of in de stad.

Op basis van 8 meevarenden: 140 €/pers

 

B: Full service
Op vrijdag avond wordt je vergast op een heerlijk flesje cava met bijhorende tapas en minisandwiches. Afhankelijk van het weer en getij varen we al richting Wemeldinge of Hansweert.
’s Morgens krijgt u een heerlijk ontbijt en s middags een typische lunch. Alle dranken aan boord zijn inbegrepen. Voor het avond maal ligt Antwerpen aan uw voeten met zijn hele aanbod van culinaire hoogstandjes. Je trekt de stad in …..

We hopen dat je ’s morgens allemaal aan boord bent voor een snelle hap en een stevige kop koffie want meestal moeten we redelijk vroeg vertrekken om de stroming nog mee te pikken. Rond de middag voorzien we een brunch assortimentje. Rond 17.00 hopen we terug in Colijnsplaat te zijn.

Op basis van 8 meevarenden: 220 €/pers
Opties: hotel pack dekbedden en handdoeken: 12.50 €/pers